Bättre luft med luftrenare

Luftrenaren ger bättre klimat och hjälper mot astma

Luftrenaren är din metod mot oren luft

Luftrenare finns tillgänglig för att hjälpa de individer som har problem med att luften som de andas in är full med antingen bakterier, pollen, virus etc.

Luftrenare tillverkas för att läggas in i ett rum som t.ex. i ditt vardagsrum eller kanske i ditt kontor på jobbet. Den rensar bort saker som finns i luften som man helst inte vill andas in. En luftrenare hjälper till att rensar bort olika saker som kan få en person att må dåligt, t.ex. kan det handla om tobaksrök, allergener och damm. En luftrenaren hjälper tillsammans med t.ex. ett luftfilter att minska mängden av dessa i luften. De assisterar dig i att uppnå den luftbehandling som önskas.

Det finns olika luftrenare som hjälper till med olika problem som kan finnas med luften i ett rum. T.ex. kan du välja mellan följande luftrenare:

Luftrenare med jonisator:

En luftrenare med jonisator jobbar först och främst med att motverka partiklar. Denna luftrenare fungerar genom att den sprider negativa joner i luften. De partiklar som finns runt om i luften kommer att fastna på dessa joner. Och när en partikel fastnar så ändrar den laddning och kan få andra partiklar att fästa sig på den. Detta leder till att det skapas högar som sitter ihop och till slut faller ner för att de blir för tung tillsammans. Dem faller ner från luften och hamnar på golvet och andra platser där man enkelt kan damma av dem sedan.

Luftrenare med ozongenerator:

En ozongenerator arbetar effektivt med att rensa bort dålig lukt. Men däremot rekommenderas det att inte använda en ozongenerator i hemmet, tack vare att den producerar farliga nivåer av ozon.

Luftrenare med olika filtersystem, såsom mikrofilter och hepafilter:

HEPA står för High Efficiency Particulate Air. En luftrenare med ett hepafilter hjälper de som lider av allergi och astma. En som t.ex. lider av allergi får ofta problem av partiklar i luften som allergener gärna fäster sig på. Det handlar ofta om t.ex. dammallergi, pälsdjursallergi och känslighet som man kan få ifrån mögel i huset. Med hjälp av en luftrenare som jobbar med ett hepa filter kan antalet partiklar som har allergener fäst på sig minskas. Det är en perfekt allergi och astma luftrenare som även är bäst i test.

Luftrenare med aktivt kol:

Aktivt kol är kol som kan användas i en luftrenare efter att den finfördelats så att kolet får en så stor yta som möjligt. En luftrenare med aktivt kol fungerar genom att den låter luften passera genom ett kolfilter, där den sedan renas. Om du har problem med dålig lukt eller tobaksrök så är det en luftrenare med aktivt kol som ger just den effekt som du söker.

Luftrenare med UV-ljus:

En luftrenare med UV-ljus är bäst i test när det handlar om att döda olika virus, bakterier och mögelsporer. UV-ljuset i en luftrenare är skyddat och kan bara drabba de mikroorganismer som finns i luften. Det funkar genom att UV-ljuset skadar mikroorganismernas DNA och den kan även få andra cellskador att uppstå. Den dödar eller steriliserar de som befinner sig i luften.

Det finns som sagt olika luftrenare och det handlar om att finna just den som passar dig och din situation.  Alaska är en automatisk luftrenare med allt från elektrostisk behandling till hepafilter till rätt pris, finns fraktfritt Här. Tidigare har man inte kunnat få en så bra luftrenare under 10.000 kronor. Alaska går också att ställa in manuellt.

Luftrenare finns tillgängliga för att hålla din luft ren och även hjälpa de som lider av t.ex. astma och allergi.

13 jan 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)